کارگردان فیلم سینمایی «دزدان خیابان جردن» از حمایت حوزه هنری و شهرداری در زمینه اکران فیلمش تشکر کرد.
وحید اسلامی کارگردان فیلم سینمایی «دزدان خیابان جردن» درباره فعالیت خود به سوره سینما گفت: حدود ۱۰ پیشنهاد سینمای کمدی از تهیه کنندگان صاحب نام و تهیهکنندگان معمولی داشتم. همه این کارها قرار است بعد از انتخابات عملی شوند که یکی از آنها را در سال ۹۲ خواهم ساخت.با توجه به موفقیت «دزدان خیابان جردن» در گیشه و فروش مناسب که چند برابر هزینه تولید بود و به سود دهی رسید و هفتمین فیلم پرفروش سال شد، تمایل دارم از حوزه هنری و شهرداری برای اختصاص سینما آزادی و حمایت از این فیلم در بخش اکران صمیمانه تشکر کنم.
اسلامی افزود: در شرایط کنونی که بخش خصوصی به هیچ عنوان جسارتی برای تولید ندارد و بخش دولتی هم تحت تاثیر حواشی مختلف دست به عصا راه میرود اغلب سینماگران منتظرند تا ببینند بعد از انتخابات چه سیاست جدیدی بر مدیریت سینما حاکم میشود تا شاید بتوانند در فضای تازه به فعالیت خود ادامه دهند.
«دزدان خیابان جردن» اولین ساخته سینمایی وحید اسلامی یک کمدی اجتماعی است که در آن رضا شفیعیجم، فتحعلی اویسی، ارژنگ امیر فضلی، حدیث فولادوند، رابعه اسکویی، آرام جعفری، محمد شیری و … بازی کردند.
