- سوره سینما - http://www.sourehcinema.ir -

فراخوان دهمین جشنواره فیلم عمار منتشر شد

ammar

به گزارش سوره سینما [1] به نقل از روابط عمومی جشنواره، دبیرخانه مردمی جشنواره عمار فراخوان دهمین دوره این رویداد سینمایی را در چهار بخش «رقابت اصلی جشنواره»، «جشنواره علوم انسانی عمار»، «فیلم ما» و «فراخوان های مردمی» اعلام کرد.

در بخش «رقابت اصلی جشنواره» آثار دریافتی با قالب‌های داستانی، مستند، پویانمایی، نماهنگ، برنامه تلویزیونی، فیلم‌نامه و لوح‌نگار در  موضوعات «رویای ایرانی»، «پایش»، «پالایش اجتماعی»، «حافظه ملی»، «همت مومنانه»، «ملت قهرمان»، «مقاومت جهانی» و «فتنه ۸۸» با هم به رقابت می‌پردازند.

در ادامه ‌فراخوان این جشنواره را به تفصیل می‌خوانید:

فراخوان دهمین جشنواره مردمی فیلم عمار

جشنواره عمار که در سال ۱۳۸۹ همزمان با اولین سالگرد حماسه نهم دی‌ماه شکل گرفت، کوشیده صدای حنجره‌های سانسور شده و سیمای جمهور کسانی باشد که در بی‌عدالتی رسانه‌ای کشور، ضریب درخوری پیدا نمی‌کنند. در طول ۹ سال برگزاری جشنواره عمار، اکران کنندگان مردمی تلاش کردند پرده نمایش هنر مردمی را به عمق دور افتاده‌ترین روستاها و حتی فراتر از مرزها، ببرند. اکنون دبیرخانه جشنواره، در کنار آحاد مردم و فعالان اجتماعی و فرهنگی و سینماگران ایران و جهان که در اندیشه تعالی سینمای مردمی هستند، آغاز «دهمین دوره جشنواره مردمی فیلم عمار» را در بخش‌های ذیل اعلام می‌کند:

الف) فراخوان بخش رقابتی اصلی جشنواره

قالب‌ها

موضوعات

همه آثاری که دارای رویکردِ همسو با مبانی انقلاب اسلامی باشند با هر موضوعی می‌توانند در بخش رقابتی جشنواره شرکت کنند، ولی موضوعات ذیل به عنوان اولویت‌های محتوایی بخش رقابتی جشنواره، پیشنهاد می‌شوند.

 

 

 

 

ب) جشنواره علوم انسانی عمار

دبیرخانه جشنواره به منظور پشتیبانی تئوریک از فعالیت های جبهه انقلاب در عرصه فرهنگ، هنر و رسانه؛ بخش «نقدها، مقالات سینمایی و پژوهش» را توسعه داده و در دهمین دوره عمار، آغاز به کار جشنواره علوم انسانی عمار را به عنوان یکی از بخش‌های جانبی، اعلام می نماید. برخی از عناوین و سرفصل های این بخش عبارتند از:

مباحث نظری پیرامون فرم، قالب و محتوا در سینما

نقد و بررسی سازمان تولید و تماشا در سینمای ایران

نقد و بررسی آثار ادوار جشنواره مردمی فیلم عمار

تجربه‌های جهانی در حوزه تولید و اکران آثار سینمایی و هنری

بازخوانی ارزش‌های دراماتیک و رسانه ای مبتنی بر تجربه هنر و رسانه انقلاب

شاخصه‌های انسان انقلاب اسلامی با تاکید بر قهرمانان مستندهای جشنواره عمار

تحلیل ظرفیت‌های اجتماعی جامعه انقلابی ایران

تحلیل یاریگری جامعه ایرانی در سیل ۹۸

بررسی سینما، صداوسیما و سایر رسانه های جمعی از حیث عدالت رسانه‌ای

نقد و بررسی صدواسیما

و….

سیاست‌ها، موضوعات و سرفصل‌های جشنواره علوم انسانی عمار به تفصیل در فراخوان‌های بعدی رسانه‌ای خواهد شد.

 

ج) بخش «فیلمِ ما» (نهضت تولید محتوای مردمی)

در این بخش، عموم مردم می‌توانند با هر نوع دوربین تصویربرداری یا تلفن همراه از سوژه‌های محیط زندگی خود فیلم بسازند و در رقابت شرکت کنند. جهت تولید یک اثر بهتر، علاقه‌مندان می‌توانند از جزوه آموزشی فیلم‌سازی آسان (در سایت عمار فیلم) کمک بگیرند. برگزیدگان این بخش، در دوره‌های آموزشی سینمایی جشنواره، در اولویت قرار می‌گیرند.

 

موضوع پیشنهادی ویژه: صداوسیمای استان ما

 

د) بخش فراخوان «فراخوان‌های مردمی»

در این بخش از جشنواره، هر یک از مردم، تشکل های مردمی و یا موسسات فرهنگی، اجتماعی، علمی و اقتصادی می‌توانند موضوعات و دغدغه های مدنظر خود را به فیلمسازان پیشنهاد داده و با تعیین جوایز مادی و معنوی خود، آنان را به تولید اثر در آن موضوعات ترغیب نمایند. دبیرخانه جشنواره به مرور فراخوان‌های مذکور را از طریق Fanoos.AmmarFilm.ir [2] اطلاع رسانی می‌نماید.

 

ه) فراخوان اکران‌ مردمی

تاکنون فیلم­های جشنواره عمار در محل­های مختلفی مثل سینما، مسجد، مدرسه، دانشگاه، فرهنگسرا، خانه شهید، پارک، هیئت، پایگاه بسیج و… اکران شده است. دبیرخانه جشنواره برای دهمین دوره از کسانی که علاقه­مند به اکران فیلم­های جشنواره در محافل و مراکز مرتبط خود هستند دعوت می‌کند تا از طریق تارنمای   Ekran.AmmarFilm.ir [3] در بخش اکران مردمی ثبت نام کنند.

 

قوانین عمومی

 

زمان‌بندی

 

راه‌های ارتباطی

نشانی دبیرخانه: تهران، خیابان ۱۶ آذر، پلاک ۶۰، (حسینیه هنر)، کد پستی: ۱۴۱۷۹۷۳۶۵۱، تلفن: ۰۲۱۴۲۷۹۵۳۰۰

سامانه پیامکی: ۳۰۰۰۴۵۵۰

وب‌سایت و درگاه پرداخت اینترنتی: AmmarFilm.ir

شبکه‌های اجتماعی: @AmmarFest