- سوره سینما - http://www.sourehcinema.ir -

پوستر «دو‌ روز دیرتر» منتشر شد

2Rooz-Dirtar

به گزارش سوره سینما [1] به نقل از روابط عمومی پروژه، فیلم سینمایی «دو‌ روز دیرتر» به کارگردانی اصغر نعیمی و تهیه‌کنندگی محسن شیرازی که قرار است در روز اول جشنواره در سانس سوم به نمایش در آید، پوستر خود را با تصویری از سینا مهراد و پردیس احمدیه منتشر کرد.

پوستر ویژه جشنواره فجر فیلم «دو‌ روز دیرتر» را شایان شفابخش طراحی کرده است.

نویسندگی این اثر را حمید اکبری‌خامنه برعهده داشته است و فرهاد آییش و گوهر خیراندیش دیگر چهره‌های شاخص این فیلم هستند.

در خلاصه داستان این فیلم که محصول مشترک بنیاد فرهنگی روایت فتح، بنیاد سینمایی‌فارابی و موسسه سینمایی بهمن سبز است، آمده :«آقا جون می‌خوای ریش گرو بذاری، بذار، می‌خوای از اون دنیا امداد غیبی بفرستی، بفرست… من دیگه رد دادم…»

سیاوش چراغی‌پور، ناهید مسلمی، کمند امیر سلیمانی، محمدرضا داوودنژاد، جواد یحیوی، امیرمحسن کوه‌گره، آزاده اسماعیل خانی، علی مهربان و محمد فیلی در فیلم سینمایی «دو‌ روز دیرتر» ایفای نقش کرده‌اند.

2Rooz-Dirtar-Poster [2]