- سوره سینما - http://www.sourehcinema.ir -

از جشنواره فیلم ۱۰۰ تا همکاری با حمید نعمت‌الله و کاظم دانشی

Arman-Fayaz

آرمان فیاض مدیر فیلم‌برداری و کارگردان در گفت‌وگو با سوره سینما [1] درباره اهمیت و ضرورت نمایش فیلم کوتاه گفت: فیلم کوتاه که مخاطبان گسترده ندارد و اصولاً مخاطبان آن اهالی فعال در فیلم کوتاه و کسانی که حرفه‌ای این حوزه را دنبال می‌کنند، هستند، فارغ از تشبیه، هر مکانی و امکانی که بتواند چنین فیلم‌ها را به نمایش در بیاورد و مخاطبان بتوانند در کنار همدیگر آن‌ها را تماشا کنند، فرصت بسیار خوب و فوق‌العاده‌ای است.

وی ادامه داد: در جشنواره‌هایی مانند فیلم کوتاه ۱۰۰ و یا فیلم کوتاه تهران فیلم‌سازان جوان‌تر این فرصت را پیدا می‌کنند تا در کنار نمایش اثر خود، در کنار هم بودن را تجربه کنند. فرصت بسیار خوبی که می‌توان از آن برای یادگرفتن استفاده کرد و همین مورد قضاوت قرار گرفتن بسیار خوب و برای آینده کمک‌کننده است.

مدیر فیلم‌برداری «صبحانه با زرافه‌ها» در بخش دیگری از صحبت‌های خود مطرح کرد: اگر شما در حوزه فیلم کوتاه فعالیت داشته باشید، فرصت جدی برای نمایش اثر خود نخواهید داشت و تنها فرصت ممکن برای شما حضور در جشنواره‌ها است و هرچقدر چنین فضاهایی مانند جشنواره ۱۰۰ و یا نمونه آن بیشتر باشد و هرچقدر این جشنواره‌ها تخصصی‌تر باشند، امکان ویژه‌ای برای هنرمندان، فیلم‌سازان و علاقه‌مندان به این حوزه سینمایی خواهد بود.

عضو هیأت داوران آثار داستانی چهل و یکمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌ کوتاه تهران داوران درباره کارهای اخیر خود بیان کرد: به‌تازگی فیلم آقای نعمت‌الله تمام شده و حدود یک ماه مشغول پروسه اصلاح رنگ آن خواهیم بود. علاوه بر این برای دو فیلم سینمایی صحبت‌هایی داشته‌ام که به امید خدا به‌زودی و از تیرماه فیلم‌برداری فیلم جدید کاظم دانشی را آغاز خواهیم کرد.

آرمان فیاض در پایان گفت: سال‌های زیادی است که به عنوان فیلم‌بردار و مدیر فیلم‌برداری با پروژه‌های مختلفی کار می‌کنم و هرچند از آخرین فیلمی که خودم ساخته‌ام چند سالی می‌گذرد ولی دوست دارم که باز برگردم و فیلم دیگری را بسازم. برای فیلم کوتاه در حال حاضر برنامه‌ای ندارم و تلاش خواهم کرد تا به امید خدا فیلم بلند بسازم. قطعاً مانند بسیاری از هنرمندان من هم طرح و ایده‌هایی دارم و کم‌وبیش هم مشغول آماده کردن فیلم‌نامه هستم که به امید خدا نهایی شد بیشتر درباره آن خواهم گفت.

آرمان فیاض تاکنون مدیر فیلم‌برداری بیش از ۱۰۰ فیلم کوتاه، بلند و مستند ازجمله فیلم‌های کوتاه «چله، تاسیان»، «اول پاییز» و فیلم بلند «حمید هما»، «کارد و کلوچه» بوده است. او همچنین فیلم‌های کوتاه «هنگام»، «آهنگی که با تو شنیدم»، «شکوفه‌های سپید زیر نور ماه می‌رقصند»، «چای» و «مانیکور» را کارگردانی کرده است.