- سوره سینما - http://www.sourehcinema.ir -

صدور همزمان پروانه ساخت و نمایش برای «جیمزباند» در یک روز!

Jazireh-James-Bond

به گزارش سوره سینما [1]، روز یکشنبه ۷ دی ماه و در بیست و سومین جلسه شورای صنفی نمایش در سازمان سینمایی مصوب شد که فیلم «ماجراجویی در جزیره جیمزباند» به کارگردانی بهمن گودرزی به سرگروهی پردیس سینمایی چارسو با پخش خانه فیلم از سه شنبه ۹ دی اکران شود. بلیت فروشی این فیلم نیز در سایت سمفا قابل مشاهده است و تا زمان تنظیم این گزارش این فیلم ۹۸۴ بلیت به فروش رسانده است.

این در حالی است که در بخش مجوزهای صادر شده درگاه رسمی سازمان سینمایی پروانه ساخت این فیلم به تازگی صادر شده است و تاریخ صدور آن مربوط به ۷ دی ۱۴۰۴ و تاریخ انقضای آن مربوط به تاریخ ۸ فروردین ۱۴۰۵ است.

نکته قابل توجه صدور پروانه نمایش این فیلم در همان روز ۷ دی‌ماه است!

بهمن گودرزی بعد از ساخت کمدی پر فروش «هاوایی» بار دیگر به جنوب شرق آسیا سفر کرده و کمدی جدیدی با نام «ماجراجویی در جزیره جیمزباند» را در جزیره «پوکت» در سواحل جنوب‌غربی تایلند جلوی دوربین برده است.

گودرزی در این فیلم از زوج محسن کیایی و سام درخشانی بهره برده و در کنار آن‌ها نقشی را هم مهیار حسن بلاگر معروف سپرده تا یک کمدی ماجراجویانه را برای اکران آماده کند.

کمدی «ماجراجویی در جزیره جیمزباند» ‌یک کمدی ماجراجویانه است که سام درخشانی، محسن کیایی، اولگا لاورنتیوا، بهراد خرازی و مهیار حسن در آن به ایفای نقش پرداختند.