سوره سینما

پایگاه خبری-تحلیلی سینمای ایران و جهان

sourehcinema
تاریخ انتشار:۱۹ مرداد ۱۳۹۳ در ۱۰:۱۸ ق.ظ چاپ مطلب

جستجوی صلاحمند برای بازیگران فیلم جدیدش/ آغاز فیلمبرداری در اواخر تابستان

hamidreza-salahmand

فیلم جدید حمیدرضا صلاحمند در مرحله انتخاب بازیگر است.

فیلم جدید حمیدرضا صلاحمند در مرحله انتخاب بازیگر است.

صلاحمند نویسنده و کارگردان سینما درباره جدیدترین پروژه خود به سوره سینما گفت : هنوز بعد از دریافت پروانه ساخت «چه کسی ماه را گاز زد؟» پیش تولید رسمی را آغاز نکردیم و در حال تدارک و آماده سازی این کار هستیم تا هر چه زودتر این اتفاق رخ بدهد تا در یک ماه آینده بتوانیم کار را مقابل دوربین ببریم. شرایط به گونه ای است که بیشتر بازیگران مشغول کار در پروژه های مختلف هستند، ما بازیگرانی را مد نظر داریم که باید شرایط مختلف را بسنجیم و در نهایت به یک انتخاب درست برسیم.

وی درباره تعامل با تهیه‌کننده این فیلم گفت: طبیعی است که باید من از نیروی جوانی این تهیه کننده بهره ببرم و ایشان هم از تجربه من تا در نهایت اتفاق مثبتی بیفتد و در این راستا ما با هم جلساتی را برگزار کردیم و تا کار را در اسرع وقت آغاز کنیم. این اثر یک فیلم کمدی است نباید از تازگی بیفتد و در نتیجه تهیه کننده تلاش خواهد کرد تا زمینه شروع کار را فراهم کند.

کارگردان «نیش زنبور» با اشاره به همکاری بدون پیش‌داوری و با حسن‌نیت با تهیه کننده فیلم ادامه داد: پس از بازنویسی فیلمنامه را برای دریافت پروانه نمایش ارائه کردیم، با دریافت پروانه ساخت خونی تازه در رگ‌های گروه جاری شده و کار را دنبال خواهیم کرد.

تهیه‌کننده «چه کسی ماه را گاز گرفت» محمدرضا نجفی است.