سوره سینما

پایگاه خبری-تحلیلی سینمای ایران و جهان

sourehcinema
تاریخ انتشار:۱۸ آذر ۱۴۰۳ در ۱۱:۵۷ ق.ظ چاپ مطلب

تقدیر از برنامه «نوسان» توسط نماینده جنبش حماس در ایران

Navasan-Hamas

در جلسه مشترک عوامل برنامه «نوسان»، مسئول روابط عمومی شبکه دو و نماینده جنبش حماس در ایران، از این برنامه تقدیر شد.

به گزارش سوره سینما، در نشست مشترکی که با حضور عوامل برنامه «نوسان» و مسئول روابط عمومی شبکه دو و همچنین دکتر خالد قدومی نماینده جنبش حماس در ایران برگزار شد ، آقای قدومی با توجه به اینکه مسئله اصلی در تقابل بین صهیونیستها و فلسطین روایت است گفت که هر رسانه ای که بتواند روایت درست و دست اول را در دست داشته باشد می تواند بسیار به جبهه مستضعفین و عدالت طلبان جهان کمک کند.

نماینده حماس در این دیدار ضمن تبریک بابت مخاطبان زیاد برنامه «نوسان» گفت: پخش یک سال برنامه با این تعداد در هفته کار سنگینی هست و نیاز به خسته نباشید دارد  و در واقع کار نوسان به قول مقام معظم رهبری جهاد تبیین است و جهاد تبیین در این روزها یعنی یعنی تغییر روایت جهانی به نفع عدالت و مقاومتدکتر قدومی گفت امروز ما ثمره و میوه این روایت های رسانه ها به نفع ملت مظلوم فلسطین را در خیابانهای لندن و نیویورک می بینم. چیزی که تا به حال کمتر نظیری داشته است نماینده حماس با اشاره به اینکه حتی الان شما میتوانید آسان تر درباره هولوکاست افشاگری کنید و خود یهودیان نیز در این موضوع حرف می زنند و میگویند ما ارتباطی با اسرائیل نداریم و برنامه ای مثل نوسان و شبیه این میتونند کمک زیادی در تبیین و حقیقت ماجرای این هفتاد و پنج سال داشته باشند دکتر قدومی گفت تشکیلات اسراییل از اساس بر مبنای دروغ بوده و این هالیوود و رسانه بوده که تا کنون آنها را سر پا نگه داشته است و علاوه بر دفاع میدانی و سیاسی باید از ابزار رسانه به شکلی بسیار گسترده تر استفاده کرد قدومی همچنان گفت امروز دست برتر با ماست و این اسراییلیها هستند که در انزوا قرار گرفتند.

همچنین در این دیدار قاسم عوض بیگی تهیه کننده و کارگردان «نوسان» و خانم فیروز فر مسئول روابط عمومی شبکه دو توضیحاتی درباره فرایند و مسیری که نوسان و شبکه دو تا به حال در این یک ساله در دفاع رسانه ای از غزه و مقاومت داشته است دادند و پیشنهاداتی برای همکاری بهتر نیز ارائه شد.