سوره سینما

پایگاه خبری-تحلیلی سینمای ایران و جهان

sourehcinema
تاریخ انتشار:۱۸ بهمن ۱۴۰۳ در ۱:۵۴ ق.ظ چاپ مطلب
نشست «مرد آرام» برگزار شد؛

امیدوارم روایت کارگردان‌های خانم در فجر بیشتر شود

Behnoosh-Sadeghi

بهنوش صادقی کارگردان فیلم سینمایی «مرد آرام» که تنها فیلمساز زن این دوره از جشنواره است بیان کرد امیدوارم روایت خانم‌های فیلمساز بیشتر شود.

به گزارش سوره سینما، نشست رسانه‌ای فیلم سینمایی «مرد آرام» با حضور بهنوش صادقی کارگردان، مهدی هاشمی تهیه‌کننده و بازیگر، مهنوش صادقی نویسنده، محمد صادقی طراح صحنه، وحید منتظری، شمیلا شیرزاد، پویا نوروزی و بیتا عزیز بازیگران فیلم برگزار شد.

در ابتدای این نشست بهنوش صادق کارگردان این اثر گفت: سینما روایت‌گر قصه‌های انسانی ورای مرزها است و ما درباره معضلات انسانی صحبت کردیم و نمی توان غافل شد که ما با ۸ میلیون افغان زندگی می کنیم.

مهنوش صادقی نویسنده این فیلم بیان کرد: کودک همسری سوژه‌ای‌ست که نمی‌توان خیلی به آن ورود کرد و در افغانستان آنطور که در ایران ما حساسیت داریم، وجود ندارد، داستان ما بیشتر پیرامون انتخاب مسیر دختر قصه ما است.

بیتا عزیز بازیگر این فیلم توضیح داد: خیلی خوشحالم که عضوی از این فیلم بودم و امیدوارم که آن را دوست داشته باشید. این فیلم دغدغه مهمی فراتر از مرزها و به شدت انسانی دارد و مهم این است که کاملا درک شده باشد و باعث شود آدم‌ها بیشتر به آن فکر کنند.

پویا نوروزی دیگر بازیگر این فیلم بیان کرد: چالش لهجه در این فیلم برای من بسیار سخت بود و ما در این پروژه کارشناس لهجه داشتیم که بسیار به ما کمک کردند.

بهنوش صادقی کارگردان درباره بودجه و سرمایه‌گذاران این فیلم توضیح داد: قصه ما عاشقی‌ست و این فیلم با بودجه‌ای مدیریت شده پیش رفت و توسط موسسه تصویرشهر مورد حمایت قرار گرفتیم. تهران سینما و تصویرشهر پای ما ایستادند و زیر ۱۰ میلیارد هزینه داشت که به جز حضور تیم همدل نمی‌شد این فیلم را پیش برد. ما تمام تلاش خود را به کار گرفتیم تا به مخاطب احترام بگذاریم.

وحید منتظری یکی دیگر از بازیگران این فیلم گفت: لهجه چالش بسیار بزرگ ما در این پروژه بود و با وجود مربی ما هر روز تمرین می‌کردیم تا نتیجه خوبی حاصل شود.

مهدی هاشمی بیان کرد: قبل از هرچیز حضور با تمام وجود به درد بازیگر می‌خورد. شمیلا جزو بازیگران شفاف است که با تمام احساس خود به ایفای نقش می‌پرداخت.

شمیلا شیرزاد بازیگر این فیلم مطرح کرد: تعریف آقای هاشمی را خیلی شنیده بودم و در این فیلم خیلی به من کمک کردند تا بتوانم نقش خود را به بهترین شکل ممکن ایفا کنم.

بهنوش صادقی کارگردان این اثر بیان کرد: ما قصه‌ای را روایت می‌کنیم و نیاز داریم جایی باشد که شخصیت ما متحول شود.

محمد صادقی طراح صحنه این فیلم درباره کار خود توضیح داد: حدود ۷ ماه قبل از کار فیلمنامه را خواندم و بعد به افغانستان رفتم و براساس داستان و صحبت با طراح لباس به یک هارمونی رسیدیم و فضای قصه را ساختیم.

نویسنده این اثر درباره پیام این فیلم گفت: جمله ای در فیلم وجود دارد که برای انسان‌هایی که دوست دارند انسان‌های بهتری باشند هیچ مرزی ندارد. این حرف فیلم است.

بهنوش صادقی درباره تغییر شخصیت‌های فیلم بیان کرد: تلاش کردیم تغییر شخصیت‌ها ناگهانی نباشد و بر این پایه و اساس قصه را پیش بردیم که امیدوارم در آن موفق بوده باشیم. امیدوارم هیچ موقع به جرم جغرافیا از ابتدایی‌ترین نیازها محروم نشویم.

مهدی هاشمی بیان کرد: این فیلمنامه سه سال دست به دست می‌جرخید و همه دنبال فیلم‌های سودده بودند. بعد از سه سال پای کار آمدند و خوشحال هستم که چنین فیلم جدی ساخته شد. خوشحال هستم که ما هم گامی در راستای این سینما داشتیم. این فیلم با نفس ما ساخته شد.

بهنوش صادقی در پایان درباره این نکته که تنها فیلمسازان زن در این دوره از جشنواره است، گفت: ما یک به سی و دو هستیم و این سخت است. خانم‌های فیلمساز بسیار باتجربه در سینما داریم و امیدوارم روایت‌های خانم‌ها را بیشتر ببینیم.