سوره سینما

پایگاه خبری-تحلیلی سینمای ایران و جهان

sourehcinema
تاریخ انتشار:۴ اسفند ۱۴۰۳ در ۳:۰۶ ب.ظ چاپ مطلب

نمایش «در آغوش درخت» و «لوپتو» در هفته فیلم‌ ایران و اندونزی

Dar-Aghoosh-Derakht

در ادامه حضور بین‌المللی سوره در شرق آسیا، چهار فیلم ایرانی از جمله «در آغوش درخت» و «لوپتو» در هفته فیلم‌ ایران و اندونزی به نمایش درآمدند.

به گزارش سوره سینما به نقل از روابط عمومی سازمان سینمایی سوره، در ادامه حضور بین‌المللی سوره در شرق آسیا، پس از برگزاری سومین جشنواره فیلم ایران در مالزی، اکنون هفته فیلم‌های ایران و اندونزی با نمایش ۴ فیلم ایرانی و ۴ فیلم اندونزی توسط مرکز بین‌الملل سوره آغاز شد.

فیلم‌های سینمایی «در آغوش درخت» و «رمانتیسم عماد و طوبی» و انیمیشن‌های سینمایی «لوپتو» و «پسر دلفینی» در هفته فیلم‌های ایران و اندونزی به نمایش درآمدند. در این رویداد در کنار ۴ فیلم ایران، ۴ فیلم از اندونزی نیز اکران شدند.

Soureh-Indonesia

هفته فیلم‌های ایران و اندونزی به مناسبت هفتادوپنجمین سالگرد روابط دیپلماتیک بین ۲ کشور روز جمعه ۳ اسفندماه برابر با ۲۱ فوریه ٢٠٢۵ در شهر جاکارتا افتتاح شد.

مراسم افتتاحیه این رویداد با حضور فضلی زوون وزیر فرهنگ‌ اندونزی، محمد بروجردی سفیر جمهوری اسلامی ایران در اندونزی، حمیدرضا جعفریان رئیس سازمان سینمایی سوره و مدیران سینمایی سوره با همکاری رایزن فرهنگی کشورمان برگزار شد.