سوره سینما

پایگاه خبری-تحلیلی سینمای ایران و جهان

sourehcinema
تاریخ انتشار:۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ در ۱:۳۳ ب.ظ چاپ مطلب

اهالی هرمزگان؛ همراه همیشگی ساخت سریال‌های «امام علی (ع)» و «سلمان فارسی»

Mirbagheri-Salman

داود میرباقری کارگردان سریال «سلمان فارسی» با ارسال پیامی، حادثه پیش آمده در بندرعباس و از دست دادن تعدادی از هموطنانمان را تسلیت گفت.

به گزارش سوره سینما به نقل از روابط عمومی و رسانه‌های نوین معاونت سیما، متن پیام تسلیت داوود میرباقری به مناسبت حادثه بندرعباس بدین شرح است:

انا لله و انا الیه راجعون

واقعه تلخ انفجار بندرعباس که جان شیرین جمعی از هموطنان‌مان را گرفت و جمعی دیگر را مجروح کرد، قلب هر ایرانی دوستدار وطن را به درد آورد. هیچ گاه همت مردم خونگرم آن خطه را که در هنگامه ساخت سریال «امام علی (ع)» به عشق مولا به میدان آمده بودند را فراموش نخواهم کرد و همراهیشان در ساخت بخش‌هایی از فصل بیزانس سریال «سلمان فارسی» در خاطرات‌مان می‌درخشد.

به نمایندگی از کاروان سازنده سریال «سلمان فارسی»، رحمت بیکران برای رفتگان، شفای عاجل برای مجروحان و صبری سزاوار این غم برای بازماندگان، از خداوند منان مسئلت می‌کنم.

سیدمحمدداود میرباقری

نویسنده و کارگردان سریال «سلمان فارسی»