سوره سینما

پایگاه خبری-تحلیلی سینمای ایران و جهان

sourehcinema
تاریخ انتشار:۲۸ آذر ۱۴۰۴ در ۴:۳۸ ب.ظ چاپ مطلب

نقد و بررسی «دو روز دیرتر» در برنامه «هفت»

2Rooz-Dirtar

جدیدترین قسمت از برنامه سینمایی «هفت» با اجرای محمدرضا مقدسیان جمعه ۲۸ آذر با بررسی فیلم «دو روز دیرتر» و پرونده ویژه پیرامون «یلدا، ارتباط و هویت ایرانی» از شبکه نمایش پخش می‌شود.

به گزارش سوره سینما، جدیدترین قسمت از برنامه سینمایی «هفت»، جمعه ۲۸ آذر از ساعت ۲۲ به صورت زنده روی آنتن شبکه نمایش می‌رود.

میز سینمای ایران این قسمت از برنامه به فیلم سینمایی «دو روز دیرتر» به کارگردانی اصغر نعیمی اختصاص دارد که با حضور جواد طوسی و رامتین شهبازی برگزار می‌شود.

پرونده ویژه این قسمت با موضوع «یلدا، ارتباط و هویت ایرانی» با حضور مهدی دوایی و رضا صدیق برگزار می‌شود.

امیر قادری و عباس جواهری نیز در میز سینمای جهان به نقد و بررسی فیلم سینمایی «ارزش عاطفی» (Sentimental Value) به کارگردانی یواکیم تری‌یر می‌پردازند.

برنامه سینمایی «هفت» به تهیه‌کنندگی محمدحسین تنکابنی و اجرای محمدرضا مقدسیان جمعه شب‌ها ساعت ۲۲ روی آنتن شبکه نمایش ‌می‌رود.

 

 


پاسخ دهید