به گزارش سوره سینما، مسعود دهنمکی، نویسنده، تهیهکننده و کارگردان تلویزیون و سینما در پی حمله تروریستی رژیم سفاک صهیونیستی و آمریکای جنایتکار یادداشتی نوشته که به شرح زیر است:
عاشقان را سر شوریده به پیکر عجب است
دادن سر نه عجب داشتن سر عحب است
امروز کاروان انقلاب بهمن ۵۷ به معرکه عاشورایی یاران آخر الزمانی سیدالشهدا رسیده است. و صف حسینیان و یزیدیان و تماشاچیان از هم تشخیص داده میشود.
تا ظهر عاشورا و صبح انتقام طلوعی به اندازه یک همدلی و دلدادگی به سید الشهدای انقلاب خامنهای و لشکرش باقی مانده. وگرنه پس از طلوع خورشید مهدویت روسیاهی ابدی برای یزیدیان و تماشاچیان و ساکنین معرکه خواهد ماند.
امروز وقت حماسه است نه سوگواری. و من به عینه در دیدار خاص در روز تشییع سیدحسن نصرالله در چهره و کلام رهبر شهیدمان ذرهای اندوه و تردید ندیدم و برعکس بعد از نماز ظهر با قامتی سرو گونه و چهرهای نورانی در پاسخ به ابراز نگرانی دوستی فرمود: همه چیز دارد به اراده خدا به درستی پیش میرود عزت از آن مردم و انقلاب است.






























میدان ولیعصر(عج)، خیابان شهیدان سازش، سازمان سینمایی سوره
۰۲۱۹۱۰۷۹۸۰۴
info@sourehcinema.ir