سوره سینما

پایگاه خبری-تحلیلی سینمای ایران و جهان

sourehcinema
تاریخ انتشار:۴ شهریور ۱۴۰۵ در ۵:۴۳ ب.ظ چاپ مطلب

محمدرسول ظهیری مدیر راهبری برند و امور رویداد بهمن سبز شد

Rasool-Zahiri

مدیرعامل موسسه سینمایی بهمن سبز، محمدرسول ظهیری را به سمت «مدیر راهبری برند و امور رویداد» بهمن سبز منصوب کرد.

به گزارش سوره سینما به نقل از روابط عمومی بهمن سبز، احمد نوری مدیرعامل موسسه سینمایی بهمن سبز در حکمی محمدرسول ظهیری را به عنوان «مدیر راهبری برند و امور رویداد» این موسسه منصوب کرد.

در این حکم اهم ماموریت‌های «مدیر راهبری برند و امور رویداد» به شرح زیر اعلام شد:

«تدوین، برنامه‌ریزی و اجرای راهبردهای برندینگ و هویت سازمانی مؤسسه، نظارت بر طراحی برند مؤسسه مخصوصاً در طراحی هویت راهبردی و مفهومی و برندبانی مؤسسه بهمن سبز، برنامه‌ریزی، طراحی، هماهنگی و اجرای رویدادهای فرهنگی، هنری در نسبت آثار و سینماها و سایر برنامه‌های ملی و استانی و اطمینان از رعایت استانداردهای اجرایی و هویت بصری مؤسسه، طراحی و مدیریت کمپین‌های تبلیغاتی، فرهنگی و اطلاع‌رسانی در راستای معرفی آثار سینمایی، توسعه مخاطبان و تقویت برند مؤسسه، تعامل و همکاری با سازمان‌ها، نهادهای فرهنگی، رسانه‌ها، هنرمندان، تهیه‌کنندگان، پخش‌کنندگان و سایر ذی‌نفعان به منظور توسعه همکاری‌های مشترک، پایش، ارزیابی و تحلیل اثربخشی رویدادها و ارائه گزارش‌های تصویر برند، شناسایی فرصت‌های نوآورانه در حوزه بازاریابی فرهنگی، تجربه مخاطب و توسعه برند مؤسسه، شکل دهی ساز و کارهای ارتباط جمعی و شبکه سازی با هنرمندان و عناصر برجسته سینما از طریق خلق رویدادها و محافل مؤثر فرهنگی و…»

محمدرسول ظهیری، دانش‌آموخته کارشناسی ارشد روابط عمومی، دارای هشت سال سابقه فعالیت در حوزه ارتباطات، برند، رسانه و رویدادهای فرهنگی و سینمایی است. وی پیش از این در سازمان سینمایی سوره، مسئولیت برنامه‌ریزی و اجرای رویدادها، مدیریت ارتباطات سازمانی، طراحی کمپین‌های فرهنگی و توسعه ارتباط با هنرمندان، مخاطبان و ذی‌نفعان را بر عهده داشته و در پروژه‌های مرتبط با هویت برند و تجربه مخاطب نیز فعالیت کرده است.


پاسخ دهید