سوره سینما

پایگاه خبری-تحلیلی سینمای ایران و جهان

sourehcinema
تاریخ انتشار:۲ مرداد ۱۳۹۲ در ۱:۱۳ ب.ظ چاپ مطلب
افخمی، جیرانی و تبریزی در کنار هم/

تحلیل مشکلات سینمای ایران در مجله ۲۴

24Mag

شماره تازه ماهنامه سینمایی ۲۴ با میزگردی درباره مشکلات سینمای ایران منتشر شد.

شماره تازه ماهنامه سینمایی ۲۴ با میزگردی درباره مشکلات سینمای ایران منتشر شد.

سوره سینما- شانزدهمین شماره‌ مجله‌ ۲۴ (شماره‌ پیاپی چهل و دو) با یک بحث سه‌نفره میان بهروز افخمی، فریدون جیرانی و کمال تبریزی درباره‌ مسائل امروز سینمای ایران منتشر شد. در این میزدگرد با عنوان «سینمای ایران، امروز به کدام سو حرکت می‌کند؟» پیشنهادهایی به دولت جدید برای بهبود وضعیت سینمای ایران داده شده است. در بخش سینمای ایران این شماره از مجله‌ ۲۴ پرونده‌ مفصلی برای فیلم «گذشته» منتشر شده که گفت‌وگو با محمود کلاری، گفت‌وگوی مجید اسلامی و نغمه ثمینی و یادداشت‌هایی به قلم بهروز افخمی، جعفر مدرس صادقی، بهنام بهزادی، فرهاد توحیدی، محمد یعقوبی، هادی مقدم‌دوست، متین غفاریان، مهرزاد دانش، مسعود ثابتی و احسان لطفی بخشی از مطالب آن است.

در پرونده‌ موضوع ماه شماره‌ی جدید ۲۴ هم میزگردی با حضور امیر اثباتی، حمید امجد، محسن شاه‌ابراهیمی و تقی علیقلی‌زاده درباره‌ی «شهرک‌های سینمایی» منتشر شده است. در صفحات سینمای دنیای شماره‌ مردادماه مجله‌ی ۲۴ علاوه بر معرفی و بررسی فیلم‌های روی پرده‌ سینماهای دنیا، می‌توانید گزارشی درباره‌ فیلم‌ها و ستاره‌‌هایی بخوانید که در نیمه‌ی دوم امسال نامشان بر سر زبان‌ها می‌افتد. در این گزارش مجموعه مطالبی درباره‌ فیلم‌هایی مثل «نبراسکا»، «درون لوین دیویس» و «گرگ وال استریت» و ستاره‌هایی همچون کلوئی گریس مورتز، جنیفر لارنس و مایکل فاسبندر منتشر شده است.

24-Mag-16

مطالبی درباره‌ مرور مهم‌ترین برنامه‌های تلویزیون در ماه گذشته و جدیدترین قسمت‌های کارگاه آموزش نقدنویسی و راهنمای فیلم‌های قدرندیده، در بخش‌های تلویزیون و کارگاه این شماره از ۲۴ به چشم می‌خورند.در بخش نوستالژی علاوه بر بررسی موسیقی متن فیلم «سینما پارادیزو»، کارنامه‌ی بازیگری گری کوپر و یک سکانس از فیلم «ترمیناتور ۲: روز داوری»، پرونده‌ای برای بازنگری فیلم «هاراکی‌ری» منتشر شده که گفت‌وگو با ماساکی کوبایاشی و یادداشتی از حسین معززی‌نیا بخشی از مطالب آن است.

در این شماره از مجله‌ ۲۴ صفحه‌ی جدیدی هم به اسم «اشیاء از آنچه در فیلم‌ها می‌بینید به شما نزدیک‌ترند!» منتشر شده که قرار است هر ماه به یکی از اشیاء کلیدی فیلم‌های تاریخ سینما اختصاص پیدا کند. در اولین قسمت از این مجموعه شرمین نادری، یحیی نطنزی، سروش روحبخش و حبیبه جعفریان یادداشت‌هایی درباره‌ چند عینک مشهور در تاریخ سینما نوشته‌اند.


پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>