سوره سینما

پایگاه خبری-تحلیلی سینمای ایران و جهان

sourehcinema
تاریخ انتشار:۱۱ خرداد ۱۳۹۹ در ۳:۳۲ ب.ظ چاپ مطلب
حبیب اسماعیلی در گفت‌وگو با سوره سینما تصریح کرد:

لزوم جبران فرصت‌های طلایی اکران از سوی دولت/ همانند سایر مشاغل درهای سینماها باز شود

habib-esmaeeli

حبیب اسماعیلی معتقد است انتشار ویروس کرونا و تعطیلی سینماها در‌ سه ماه پر فروش، منجر به ضررهای میلیاردی این بخش شده و رفع آن مستلزم پیگیری‌هایی جدی است.

حبیب اسماعیلی تهیه‌کننده سینما در گفت‌وگو با خبرنگار سوره سینما در خصوص بحران‌های اقتصادی ناشی از شیوع بیماری و‌ اهمیت رسیدگی به آن گفت: انتشار ویروس کرونا خسارات جانی و‌ مالی بسیاری را برای همه کشورها در پی داشته و مشاغل را با مشکل روبرو کرده است. جبران ضررهای مالی به واسطه افزایش قیمت‌ها ترفندی است که این کمبودها را در مشاغل برطرف می‌کند اما سینما از این قضیه مستثنی بوده و فعالیت‌های آن به روز و دارای تاریخ مصرف است.

وی افزود: دو ماه فروردین و اسفندماه، بهترین فرصت برای اکران فیلم، فروش چندین برابری و‌ استقبال مخاطب از آن است اما شیوع ویروس کرونا و تعطیلی سینماها به عنوان مرکزی برای تجمع فرهنگی مردم با صدمات بسیاری مواجه شده و میزان استقبال مخاطب از بازگشایی آن را نامعلوم کرده است. ترافیک اکران فیلم‌ها از دیگر مشکلات ناشی از تعطیلی سالن‌ها است و‌ بعضا بازگشت سرمایه فیلمسازان را نیز به تعویق و یا به حداقل می‌رساند.

اسماعیلی ضمن تاکید بر رسیدگی دولت به مشکلات مشاغل متوقف شده و آغاز فعالیت آنها با حفظ پروتکل‌های بهداشتی، خاطرنشان کرد: مشکل تعطیلی سینما همانند دیگر مشاغل، باید توسط دولت پیگیری و درب سالن‌های سینما باز شود. لزوم اختصاص بودجه حمایتی به این بخش فرهنگی‌ و‌ اجرای دستورالعمل‌های جدید از جانب وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، خانه سینما و سازمان سینمایی برای مقابله با این بحران اقتصادی از دیگر اقدامات جدی در این عرصه است تا علاوه بر سینماداران و‌‌ فیلمسازان، از دست اندرکاران این بخش نیز حمایت شود. ناگفته نماند بسیاری از فیلم‌های روی پرده سینما در مواجهه با بحران ویروس کرونا، در حالت تعلیق قرار داشته و با شکست مالی و جذب مخاطب روبرو شده است.

وی ادامه داد: با انتشار بیماری عملا فرصت طلایی ۳ ماهه سینما برای کسب درآمد میلیاردی از دست رفته ‌و این مشکل دامن بخش خصوصی را نیز گرفته است. این در حالی است که متاسفانه مشغله‌های دولت زیاد شده و پیگیری این بخش از مشکلات به فراموشی سپرده می‌شود. نباید فراموش کرد که کسب درآمد افراد زیادی به سینما و متعلقات مربوط به آن وابسته بوده و تعطیلی آن امرار معاش بخش وسیعی از اهالی فرهنگی رو با مشکل مواجه کرده است.

این پخش کننده، سینما را رکن اصلی فرهنگ در کشورها دانست و یادآور شد: حرف اول در جهان را سینما می‌زند. بنابر این ما با عرصه‌ای بین‌المللی روبرو هستیم و قطعا مشکلات مالی وارد شده بر آن عواقب سنگینی خواهد داشت. در این شرایط باید به دنبال راهکاری برای جبران بیکاری بو‌ده و تکلیف بیمه اقشار زیر نظر آن مشخص شود. در حال حاضر شیوع ویروس کرونا مشکلی موقتی نیست و باید با استناد به مقررات ستاد‌ مبارزه با کرونا فعالیت‌ها و پروژه‌های تولید فیلم از سر گرفته شود.مردم نیز باید با این شرایط کنار آمده و با شیوه‌های جدید اکران فیلم نیز سازگاری پیدا کنند.

وی اظهارداشت: پیش از این نیز سالن‌های سینما با مشکل کمبود مخاطب روبرو بوده و کمتر سانس‌هایی داشته‌ایم که تمام از تمام ظرفیت سالن استفاده شده و همه صندلی‌ها پر شود. بر این اساس بازگشایی سالن‌ها با اعمال محدودیت، از لحاظ اقتصادی مقرون به صرفه تر از تعطیلی کامل آن است. صدور پروانه‌های ساخت فیلم نیز مستلزم اخذ تصمیمات جدیدی است و باید روند تولید فیلم آغاز شود.

اسماعیلی در پایان عنوان کرد: سینما بیش از هر چیزی با مشکل گذر زمان و فراموشی دولت در رسیدگی به مشکلات سینما مواجه است و امیدوارم بحران‌های این بخش فرهنگی پیگیری و چاره‌ای به حال اقشار آن سنجیده شود.


پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>