به گزارش سوره سینما، نشست فیلم «شوهر ستاره» با حضور ابراهیم ایرجزاد نویسنده و کارگردان، علی اوجی و نرگس محمدی تهیهکنندگان، علیرضا برازنده مدیر فیلمبرداری، حامد بهداد، فریبا نادری، هومن حاجی عبداللهی و نازنین احمدی بازیگران برگزار شد.
ابراهیم ایرج زاد نویسنده و کارگردان این فیلم گفت: فیلم عنکبوت سال ۹۸ اتفاق افتاد و بعد درگیر کرونا و مسائل اجتماعی مهم ۱۴۰۱ شدیم و من نمی توانستم بدون تاثیرپذیری از این وقایع دست به قلم ببرم و تلاش کردیم به اندازه وسع خود اشاره ای به همه چالش های زنان این سرزمین داشته باشیم و خوشبختانه مردم ایران نشان دادند که نمیگذارند دخترها، مادران و… در این سرزمین تنها باشند و کسی به آنها نگاه چپ داشته باشد.
وی ادامه داد: هیچ پیامی غیر از اینکه زنان سرزمین شایسته احترام بیشتری هستند در فیلم وجود ندارد.
فریبا نادری یکی از بازیگران فیلم بیان کرد: این آغاز جدیدی بر فعالیت بازیگری من است و اشتباههای زیادی در دوران حرفهای خود داشتم و این کار به واسطه تک تک عوامل درجه یک خوب پیش رفت.
علیرضا برازنده مدیر فیلمبرداری درباره قابهای متنوع این فیلم توضیح داد: رسیدن به یک زبان مشترک به منابع دقیقی که آقای ایرج زاد در پیش تولید به من داده بودند، برمیگردد. ما مدت ها درباره هر سکانس و پلان حرف می زدیم.
نرگس محمدی یکی از تهیه کنندگان این فیلم توضیح داد: فیلمنامه را خواندم اتقدر آن را دوست داشتم که درجا به علی گفتم می خواهم این فیلم را به این دلیل که زنانه است، تهیه کنندگی کنم.
حامد بهداد درباره نقش خود بیان کرد: در طول سال های حرفه ای خود یاد گرفتم که ما همیشه در شرایط انتخاب نیستیم ولی تجربه کردن بسیار اهمیت دارد. با ابراهیم عزیز سر فیلم چای تلخ آقای تقوایی آشنا شدیم. هر نسل که می آید یک تصویر و آرزویی دارد و با هم برخورد کردیم و اتفاق افتاد نه اینکه انتخاب باشد.
وی اضافه کرد: اینکه چه پیام هایی در فیلم است، فرصت گفتگو وجود دارد. اینکه فیلمساز درباره زن در این برهه تاریخی حرف می زند را هم کنار می گذارم. چقدر آدم های تنها و بی نام و نشان غریب و تنها در کنار ما زندگی می کنند و ما اطلاعی از آن ها نداریم. واقعیت هایی در کنار ما وجود دارد و ما چشم خود را می بندیم. من قصه آدم های بی نام و نشان و غریب را در این فیلم دیدم.
ایرجزاد با اشاره به علاقهاش به خانواده عنوان کرد: اگر به کارنامه خودم مراجعه کنم در هر سه فیلم تابستان داغ، عنکبوت و شوهر ستاره محور اصلی خانواده است. کوچک ترین نهاد اجتماعی هر جامعه خانواده است و اگر خانواده بستر صحیح و سلامتی نداشته باشد آسیب به کل جامعه تسری پیدا میکند.
نازنین احمدی درباره کمکاری خود بیان کرد: ترجیح میدهم جواب این سوال را در جای دیگری بدهم و با افتخار با آقای اوجی همکاری خود را ادامه خواهم داد.
ابراهیم ایرجزاد توضیح داد: اگر درباره اسیدپاشیها و زنان علاقهمند به موسیقی و استادیوم حرف بزنم احتمالا به اوین خواهم رفت. پس مجبور هستم حرف خود را در پرانتز و موجز بگویم تا در شرایط موجود مخاطب آن را ببیند. ما در ایران درگیر قشر رادیکالی حداقلی هستیم که تصویری که از خدا درست میکند اصلا درست نیست.
علی اوجی تهیه کننده این فیلم گفت: اصولا صحبت درباره جایزه را جایز نمی دانم چون سلیقه هیات داوران وجود دارد. کار ما فیلمسازیست نه پیش بینی. تنها تهیه کننده زن جشنواره نرگس است و امیدوارم در این مسیر موفق باشد.
فریبا نادری گفت: من در فیلم نقش کمک بهیار داشتم و قبلا در سریالی بازی کردم که نقش پرستار بازی می کردم. قبل از کلید خوردن فیلم پرداختن به نقش ستاره را آغاز کردیم. من تنهایی به نقش ستاره نرسیدم و از تک تک عزیزان کمک گرفتم.
ابراهیم ایرج زاد توضیح داد: من معمولا روزانه صفحه حوادث روزنامه را می خوانم و در روزی با این مواجه شدم که مردی به پاسگاه می رود و می گوید همسر خود را کشته ام. دنبال این بودم که قصه این ستاره را به گونه ای که گوشتتلخ نباشد، مطرح کنم. خانم ندا رسولی در نوشتن، در تهیه خانم نرگس محمدی، در تدوین خانم جلوخانی، طراح لباس، کاراکتر ستاره و… در مشورت مدام با بانوان گروه بودم.
هومن حاجی عبداللهی یکی دیگر از بازیگران این فیلم بیان کرد: علی و نرگس جان من هستند و افتخار من بود که در خدمتشان باشم و فکر ابراهیم را بسیار دوست داشتم. متر نقش برایم مهم نبود و در این پروژه بسیار یاد گرفتم.
علی اوجی گفت: سینما برای امثال ابراهیم ایرج زاد است که دغدغه و شوق دارند.
کارگردان این فیلم درباره انتخاب بازیگران گفت: یکی از وظایف کارگردان انتخاب درست بازیگر است و معتقدم تمام بازیگران سینمای ایران از استاندارد دنیا کم نیستند و مهم انتخاب آنهاست.
برازنده بیان کرد: قبل از فیلمبرداری درباره طول و عرض فیلم خیلی با آقای ایرج زاد صحبت کرده بودیم و به این ترکیب و قاب بندی رسیدیم.