سوره سینما

پایگاه خبری-تحلیلی سینمای ایران و جهان

sourehcinema
تاریخ انتشار:۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ در ۹:۱۹ ب.ظ چاپ مطلب

خاطره‌بازی با تیم فوتبال برزیل در «فوتبال ۱۲۰»

Football-120

برنامه تلویزیونی «فوتبال ۱۲۰» این هفته علت این موضوع که چرا تیم ملی برزیل دچار افول شد را مورد بررسی قرار می‌دهد.

به گزارش سوره سینما به نقل از روابط ‌عمومی برنامه، برنامه تلویزیونی «فوتبال ۱۲۰» به تهیه‌کنندگی پویا خسروی و با اجرای حافظ کاظم‌زاده این مسئله که آیا خرید مهاجم نوک، راه حل خوبی برای تقویت خط حمله تیم آرسنال هست یا خیر را بررسی می‌کند.

در بخش «واحد ۱۲۰» آیتمی با نام برزیلی که بود، برزیلی که نیست، به علت این موضوع که چرا تیم فوتبال برزیل دیگر مثل تیم سابق نیست با حضور احسان محمدی، اسماعیل باستانی، حافظ کاظم‌زاده و طرفدار تیم برزیل، احسان رضایی پاسخ می‌دهد.

«فوتبال ۱۲۰» این هفته آیتم ویژه‌ای درباره دیدار نوستالژی منچستر بایرن مونیخ، فینال لیگ قهرمانان اروپای سال ۱۹۹۹ روی آنتن می‌برد.

در ادامه برنامه نظرسنجی مخاطبان درباره پرشورترین ورزشگاه‌های اروپا برگزار می‌شود.

در انتهای برنامه این هفته «فوتبال ۱۲۰» داستان بازی میلان و اینتر نیمه نهایی کوپا ایتالیا روی آنتن می‌رود.

برنامه تلویزیونی «فوتبال ۱۲۰» هر هفته پنجشنبه‌ها حوالی ساعت ۲۱ از شبکه ورزش پخش می‌شود.