سوره سینما

پایگاه خبری-تحلیلی سینمای ایران و جهان

sourehcinema
تاریخ انتشار:۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ در ۳:۲۰ ب.ظ چاپ مطلب

بزرگداشت شهید دقایقی در روز دوم جشنواره مقاومت برگزار شد

Moghavemat-Day2

دومین روز هجدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت با حضور پرشور مخاطبان، هنرمندان و خانواده‌های شهدا برگزار شد.

به گزارش سوره سینما به نقل از روابط عمومی جشنواره فیلم مقاومت، محور اصلی روز دوم هجدهمین جشنواره فیلم مقاومت، برگزاری آیین باشکوه بزرگداشت فرمانده شهید اسماعیل دقایقی، تجلیل از هنرمند پیشکسوت سینما جعفر دهقان و اکران آثار منتخب در سالن‌های جشنواره بود.

در آیین بزرگداشت شهید دقایقی و تجلیل از استاد جعفر دهقان، ابتدا کلیپی از زندگی و فعالیت‌های جعفر دهقان و سپس شهید دقایقی سرافراز پخش شد. سپس جعفر دهقان، بازیگر مطرح سینما و تلویزیون، طی سخنانی از کم‌توجهی به سینمای دفاع مقدس گلایه کرد و خواستار حمایت جدی‌تر از این حوزه شد.

در ادامه، همسر شهید دقایقی با بیانی صمیمی و روحانی، از زندگی با این شهید بزرگوار سخن گفت و تأکید کرد که تفکر جهادی و مقاومت، متعلق به همه دنیاست، نه روز دوم جشنواره مقاومت؛ اکران آثار، تجلیل از هنرمندان و بزرگداشت شهید دقایقی

پس از پایان آیین تجلیل، اکران آثار سینمایی و مستند در بخش‌های مختلف جشنواره ادامه یافت و نشست‌های نقد و بررسی نیز با حضور عوامل آثار و کارشناسان سینما برگزار شد.

این رویداد در روز دوم خود، بار دیگر نشان داد که سینمای مقاومت همچنان ظرفیت احیای گفتمان فرهنگی انقلاب اسلامی و انتقال ارزش‌های دفاع مقدس به نسل‌های آینده را داراست.