سوره سینما

پایگاه خبری-تحلیلی سینمای ایران و جهان

sourehcinema
تاریخ انتشار:۸ شهریور ۱۴۰۴ در ۱:۱۶ ب.ظ چاپ مطلب

بررسی مرگ مشکوک نویسنده معاصر در «من جلال آل احمد هستم»

Man-Jalale-Ale-Ahmad-Hastam

مستند «من جلال آل احمد هستم» به کارگردانی علی اکبری برای حضور در جشنواره‌ها آماده می‌شود.

به گزارش سوره سینما به نقل از روابط عمومی، مستند «من جلال آل احمد هستم» به نویسندگی و کارگردانی علی اکبری در حال اتمام مراحل اصلاح رنگ و صداگذاری است که برای حضور در جشنواره‌ها آماده می‌شود.

این اثر با تمرکز بر سال‌های ملتهب و پایانی زندگی نویسنده معاصر جلال آل احمد روایت می‌شود که با استفاده از مصاحبه، انیمیشن، بازسازی و فیلم و صوت‌های آرشیوی به تولید رسیده است.

پژوهش این فیلم در حدود یک سال به طول انجامید که اسنادی تاریخی برای اولین بار در این مستند رونمایی می‌شوند.

برخی از عوامل مستند «من جلال آل احمد هستم» عبارت هستند از: مدیر فیلمبرداری: محمدحسین درانی، تدوین: محمد داودآبادی، اصلاح رنگ: یحیی علیئی، صداگذاری: دانیال عبدالحمید، سرپرست گروه متحرک سازی: پرهام عندلیب، تصویرسازی: علی اسماعیل زاد، روابط‌عمومی و جریان سازی: احسان مشکور.