سوره سینما

پایگاه خبری-تحلیلی سینمای ایران و جهان

sourehcinema
تاریخ انتشار:۱۳ اسفند ۱۴۰۴ در ۸:۵۶ ب.ظ چاپ مطلب
مهدی شامحمدی برای شهادت رهبر:

هیچ‌کس را وطن پرست‌تر از تو ندیدم

Mehdi-Shamohamadi

مهدی شامحمدی کارگردان سینما در یادداشتی درباره وطن پرستی رهبر شهید حضرت آیت‌الله خامنه‌ای نوشت.

به گزارش سوره سینما، مهدی شامحمدی کارگردان سینما در یادداشتی برای شهادت آیت‌الله سیدعلی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب نوشت.

در متن این یادداشت آمده است:

میانه دهه شصت زمانی که چهار پنج ساله بودم هرگاه تصویر امام بر صفحه تلویزیون ۱۴ اینچ سیاه و سفیدمان نقش می‌بست، می‌دویدم و صفحه تلویزیون را به نیت صورت امام می‌بوسیدم. هربار با ذوق به پدرم نگاه می‌کردم تا مثل همیشه لبخندی بزند و و تاییدم کند.

زمانی که امام رحلت کردند غم بزرگی بر دلم حاکم بود ولی بزرگترین نگرانی‌ام مردی بود که جایش را گرفته بود. در عالم کودکی نمی‌توانستم کسی را در قلبم جایگزین امام کنم. به هر حال گذشت. اولین باری که ایشان را از نزدیک دیدم در حادثه زلزله بم بود که برای فیلمبرداری رفته بودم. شرایط خاصی پیش آمد که شرح آن از حوصله این متن خارج است، همین قدر بگویم که من بودم و دوربینم و آقا و چند محافظ و هیچکس دیگری نبود.

ایشان برگشت و به سمت دوربین من لبخند زد و دست بلند کرد و من خوشحال از شکار لحظه‌ای ناب ولی زمانی گذشت تا من بفهمم که این لبخند زدن و دست بلند کردن برای دوربین من نیست برای من بود و تا زمانی که جواب ایشان را ندادم به حرکت‌شان ادامه دادند. بعد از آن همه چیز برای من تغییر کرد.

آن نگاه و آن لبخند برای من حجت شد. انگار جادو شده باشم. انگار این مرد در یک آن برایم به قهرمانی بزرگ تبدیل شد. قهرمانی که در طول بیست سال گذشته برایم شد همه ایران. هیچ وقت هیچکس را وطن پرست تر از او ندیدم و شجاعت برای من با وجود ایشان تعریف می‌شود.

مراد دل ز تماشای باغ عالم چیست

به مردم چشم از رخ تو گل چیدن