سوره سینما

پایگاه خبری-تحلیلی سینمای ایران و جهان

sourehcinema
تاریخ انتشار:۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۵ در ۶:۱۷ ب.ظ چاپ مطلب

کمدی «تاکسیدرمی» ۵ میلیاردی شد/ رونمایی از پوستر جدید

Taxidermy

پوستر جدید فیلم کمدی «تاکسیدرمی» به کارگردانی محمد پایدار همزمان با فروش ۵ میلیاردی در گیشه سینماها رونمایی شد.

به گزارش سوره سینما، فیلم سینمایی «تاکسیدرمی» به کارگردانی محمد پایدار، نویسندگی محسن ملکی و محمد‌پایدار و تهیه‌کنندگی محمدجواد موحد، با گذشت ۲۰ روز از اکران و با جذب ۵۶ هزار مخاطب، ۵ میلیاردی شد.

همزمان با این اتفاق، از پوستر جدید «تاکسیدرمی» که طراحی آن برعهده شکوفه بیاتی بوده است، رونمایی شد.

«تاکسیدرمی» روایت ماجرای عجیب از شکاری پرحاشیه‌ توسط عبدالرضا پهلوی برادر ناتنی شاه است که لابه‌لای ورق‌های تاریخ گم شده بود.

بازیگران این اثر عبارتند از؛ مجید صالحی، حسن معجونی، هادی کاظمی، بیژن بنفشه‌خواه، هدیه حسینی‌نژاد، جواد خواجوی، آتوسا کلانتری و علیرضا مسعودی با حضور آناهیتا درگاهی.

پخش کمدی «تاکسیدرمی» که در ژانر کمدی-تاریخی ساخته شده، برعهده موسسه بهمن‌ سبز است و اکران آن در سینماهای سراسر کشور ادامه دارد.

Taxidermy-Poster