سوره سینما

پایگاه خبری-تحلیلی سینمای ایران و جهان

sourehcinema
تاریخ انتشار:۷ شهریور ۱۳۹۳ در ۳:۳۰ ب.ظ چاپ مطلب
ایوبی:

اگر پیرو رهبری هستیم بدانیم که رهبری به سینما اعتقاد دارند

ayubi-yas

رئیس سازمان سینمایی گفت: اگر پیرو رهبری هستیم باید بدانیم که رهبری به سینما اعتقاد دارند.

رئیس سازمان سینمایی گفت: اگر پیرو رهبری هستیم باید بدانیم که رهبری به سینما اعتقاد دارند.

سوره سینما- آیین اختتامیه دومین جشنواره بین المللی فیلم «یاس» شامگاه پنجشنبه ۶ شهریور ماه در سالن اریکه شهر آمل برگزار شد.

حجت الله ایوبی رئیس سازمان سینمایی از رفیع فلاح و یوسنی معاونت سیاسی استاندار با اهدای لوح تقدیر، قدردانی کرد و سپس نوبت به سخنرانی ایوبی رسید.

ایوبی با اشاره به اینکه یکی از کارهای دشواری که در یک سال گذشته انجام دادم، سخنرانی در مراسم های افتتاحیه و اختتامیه جشنواره های سینمایی است، چرا که حاضران برای شنیدن سخنرانی من به این مراسم ها نیامده اند بلکه آمده اند فیلم ببینند، گفت: دیشب شهر خمین و در مراسم اختتامیه پنجاهمین جشنواره منطقه ای سینمای جوان بودم، در آنجا تنها چند دقیقه سخنرانی کردم، می دانید که بسیار گفته می شود و شنیده نمی شود، باشد که گفته نشود شاید شنیده شود.

وی افزود: خوشحالم که جشنواره یاس در شهر آمل، شهر هزار سنگر به سرانجام خوب رسید، در شب های گذشته در ساحل ها و پارک ها و هرجا که فیلم نمایش داده می شد گروه های زیادی حاضر بودند و خوشحالم که اختتامیه با ولادت با سعادت کریمه اهل بیت و با آغاز دهه کرامت همراه است.

رئیس سازمان سینمایی خاطر نشان کرد: اگر هیچ دلیلی هم برای این میزبانی وجود نداشته باشد و حتی اگر جشنواره ایی هم نبود، همین که این عزیزان سینماگر سالیان سال ایستاده اند تا از هویت ایرانی اسلامی ما در برابر موج تهاجم فرهنگی بیگانه دفاع کنند باید از آنها تقدیر کنیم.

وی ادامه داد: خدای ما مازندرانی ها خدای مهربانی است که چرا که ما چشم باز می کنیم در زمین و آسمان نعمت می بینیم و این مردمان هم یاد گرفته اند هر آنچه را دارند در اختیار مردم قرار دهند.

معاون سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اینکه به دیدار و همنشینی با بزرگان اعتقاد دارد، توضیح داد: من به دیدار اعتقاد دارم و معتقدم فرزندان ما باید چهره های فاخر را ببینند و حتی کلاس های درسم را نیز برخی مواقع در خانه مفاخر برگزار می کنم. من به دیدار باور دارم ومعتقدم که فرزندانمان باید به دیدار بزرگانی چون شفیعی کدکنی ها و موحدها بروند. بنابراین اگر جشنواره یاس هم در کار نبود باز هم چنین پذیرایی شایسته کسانی بود که برای فرهنگ و هنر این مرز و بوم تلاش کردم.

ایوبی گفت: سینما فرصت خوبی است و همه کسانی که با این زحمت فیلم می سازند و این سینمای پاک و بی نظیر را در جهان خلق کرده اند، باید شرایط مناسبی را برای فعالیت آنها فراهم کرد. این استان زیبا تنها هشت سالن سینما دارد و باید از همه مدیرانی که کار نکرده اند و نکرده ایم پرسید که چه جوابی برای این جوانان داریم. این جوانان اگر به سینما نروند کجا باید بروند.

وی تاکید کرد: باور کنید این سینما ارزش حمایت دارد اگر باور ندارید صحبت های مقام معظم رهبری را یک بار دیگر درباره سینما گوش دهید و بخوانید، چرا که رهبری بسیار علاقه مند سینما هستند و فیلمنامه می خوانند و فیلم می بینند. بنابراین اگر پیرو رهبری هستیم بدانیم که رهبری به سینما اعتقاد دارند و حامی بزرگ سینمای ایران هستند. پس چرا فقط ۳۰۰ سالن در کشور فعالیت می کند.

رئیس سازمان سینمایی گفت: به زودی فیلم سینمایی پیامبر(ص) اکران می شود، فیلمی که یکی دیگر از شاهکارهای مردم ایران است. ما همیشه سعی کرده ایم با زبان هنر با مردم جهان سخن بگوییم و امروز مفتخریم که در جهان شرق جزو نوادر کشورهایی هستیم که به زبان سینما سخن می گوییم و خدمتی که ما ایرانی ها به اسلام می کنیم خدمت بی بدلیلی است و از این طریق چهره ایی که طالبانی ها و تفکر طالبانی و داعشی ها و تفکر داعشی از اسلام و پیامبر اسلام به دنیا نشان داده اند را با زبان سینما داریم نشان می دهیم.

وی با انتقاد از کمبود فضاهای فرهنگی در استان مازندارن گفت: این همه برج و آپارتمان های بتنی به جای جنگل ها و طبیعت ساخته شده اما چه زمانی به سراغ آنها رفته ایم تا بگوییم سهم فرهنگ و هنر از این ساخت و سازها کجاست و اطراف ما را بتن جای مناظر طبیعی را گرفته است.

ایوبی گفت: ما فکر نمی کردیم بتوانیم در اینجا جشنواره برگزار کنیم و اراده آقای استاندار و معاونان او و شهردار آمل نگذاشت که ما از این شهر منصرف شویم. عالی و در خور شان سینمای ایران پذیرایی کردند. البته از گوشه و کنار حرف هایی می شنویم که ما را به ساده زیستی دعوت می کنند که حق هم است. اما برخی حق ندارند از ساده زیستی حرف بزنند آن هم با این همه حاتم بخشی که کردند.

رئیس سازمان سینمایی بیان کرد: این سینما سینمای پاک، طیب، حلال و سینمایی است که می تواند کانونی باشد برای خانواده ها. اگر دلمان برای خانواده ها می سوزد، سینما می تواند دوباره ما را دور هم جمع کند. خوشحالم که پس از سال ها از مازندران در تهران خبرهایی غیر از غریق، زمین خواری، ریختن آشغال در طبیعت و … مخابره شد و نام مازندران در همه ایران به نام دوستدار فرهنگ و هنر برده شد. ما به تمرکز زدایی ایمان داریم و عمل کردیم و عمل خواهیم کرد.


پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>