سوره سینما

پایگاه خبری-تحلیلی سینمای ایران و جهان

sourehcinema
تاریخ انتشار:۱۰ شهریور ۱۳۹۳ در ۱۲:۵۴ ب.ظ چاپ مطلب

آغاز ماراتن کارگاه فیلمنامه‌نویسی جشنواره مقاومت در استان‌ها/ سخنرانی دکتر افروغ

moghavemat

کارگاه «وب – کنفرانس» آموزش فیلمنامه‌نویسی سیزدهمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت در استان‌ها آغاز شد.

کارگاه «وب – کنفرانس» آموزش فیلمنامه‌نویسی سیزدهمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت در استان‌ها  آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی سیزدهمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت، کارگاه آموزش مجازی فیلمنامه‌نویسی از عصر امروز (۱۰ شهریورماه)  به مدت دو هفته به صورت «وب – کنفرانس» آغاز می‌شود. کارگاه‌ آموزش فیلمنامه‌نویسی مجازی زیر نظر امور استان‌های جشنواره مقاومت برگزار می‌شود و در واقع این کارگاه‌، آغاز مارتن فعالیت کشوری برای برگزاری گسترده جشنواره در حوزه استان‌هاست.

کارگاه‌ آموزش مجازی فیلمنامه‌نویسی در راستای برقراری عدالت فرهنگی، برخورداری تمامی علاقمندان از امکانات برابر آموزشی و همچنین بسترسازی برای تقویت ابعاد آموزشی جشنواره صورت می‌گیرد. امور استان‌های جشنواره مقاومت در تلاش است تا این رویداد فرهنگی را در دوره سیزدهم خود، به گسترده‌ترین جشنواره فرهنگی – سینمایی پس از انقلاب اسلامی بدل کرده و آن را در صدها نقطه از ۳۱ استان کشور برگزار کند.

این کارگاه‌ آموزشی با سرفصل «روند تبدیل خاطره به فیلمنامه» آغاز به کار کرده است. سیزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت با رویکرد مقاومت، بصیرت و شکوفایی در گستره «سینمای ایران» و «سینمای بین ‌الملل» در قالب بخش‌های مختلف فیلم های سینمایی، سینمایی ویدیویی، کوتاه، مستند، چشم‌انداز سینمای مقاومت ایران،  نشست‌های تخصصی و بزرگداشت سینماگران عرصه انقلاب و دفاع مقدس و برنامه‌های جانبی همزمان با هفته گرامیداشت دفاع مقدس در ایران و چند کشور جهان برگزار می‌شود.

سخنرانی دکتر عماد افروغ در همایش علمی سینمای مقاومت

همزمان با برگزاری جشنواره بین المللی فیلم مقاومت دکتر عماد افروغ استاد جامعه شناسی و نماینده پیشین مردم تهران در مجلس شورای اسلامی سخنرانی می کند. روابط عمومی جشنواره بین الملل فیلم مقاومت با اعلام این خبر افزود: دکتر افروغ قرار است در همایش علمی سینمای مقاومت که زیر نظر کمیته پژوهش و تحقیق جشنواره به اجرا در می آید سخنرانی کند.

جشنواره بین المللی فیلم مقاومت به منظور بسط زمینه تفکر، نقد و نظریه پردازی در حوزه «سینمای مقاومت»، شناسایی و معرفی گونه های مختلف «مقاومت» در سینمای جهان، و ایجاد فرصتی برای هم اندیشی استادان، پژوهشگران و سینماگران در اصلاح روندهای تولید، توزیع و نمایش آثار  سینمای مقاومت» در داخل کشور و در سطح بین الملل، و با امید نیل به تعاریف، نظریه ها و الگوهایی از سیاست فرهنگی مطلوب برای رشد و تعالی«سینمای مقاومت»، امسال برای نخستین بار همزمان با برگزاری جشنواره، همایشی علمی با عنوان «سینمای مقاومت؛ نظریه ها، سیاست ها، نقدها» برگزار می نماید.


پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>