سوره سینما

پایگاه خبری-تحلیلی سینمای ایران و جهان

sourehcinema
تاریخ انتشار:۵ بهمن ۱۳۹۴ در ۳:۰۰ ب.ظ چاپ مطلب
رسول صدرعاملی در نشست خبری جشنواره فیلم کوتاه «موج» مطرح کرد:

اغلب جشنواره‌هایی که برگزار می‌شود بی‌هدف و بدون پشتوانه فرهنگی است

neshast-mowj1

در نشست خبری جشنواره فیلم «موج» به دبیری ابراهیم حصاری که از ۶ تا ۸ اسفند در جزیره کیش برگزار می شود از فیلمسازان بومی دعوت شد تا در کارگاه های آموزشی جشنواره حضور پیدا کنند.

به گزارش خبرنگار سوره سینما، نخستین نشست خبری جشنواره فیلم کوتاه «موج» به دبیری ابراهیم حصاری صبح امروز ۵ بهمن ماه با حضور رسول صدرعاملی، ابوالفضل جلیلی، مجیدرضا مصطفوی، حسین مهکام و ابراهیم رضوانی معاون فرهنگی سازمان منطقه آزاد کیش برگزار شد.

در ابتدای این نشست ابراهیم حصاری دبیر جشنواره فیلم کوتاه «موج» با ارائه آماری از آثار ارسال شده به این جشنواره در ارتباط با اهداف برگزاری آن گفت: هدف از برگزاری جشنواره فیلم کوتاه «موج» ایجاد پیوندی نو میان ادبیات معاصر و کهن ایران زمین با هنر سینما با مضمون «پند و اندرز و پندآموزی» است.

رضوانی معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان مناطق آزاد نیز در ادامه بیان کرد: ما ادبیات منظوم و منثور کهن و غنی داریم که در آن بزرگان ما با رفتارهای خود برای ما میراث به یادگار می‌گذارند. صداقت، امانت‌داری، برادری و دوستی در این متون کهن نهفته است و گفته‌های بزرگان ما در این متون جاری است. شعرایی چون مولانا، سعدی و حافظ آثاری به جای گذاشتند که ما امروز میراث دار آنها هستیم و هیچ کس نمی‌تواند از غنای فرهنگ بی نظیر ایران مثل خود ما استفاده و آن را منتقل کند.

neshast-mowj2

ابراهیم حصاری همچنین با اشاره به آثار ارسال شده به دبیرخانه این جشنواره گفت: ۵۴۰ فیلم کد رهگیری گرفتند که در نهایت ۳۰ فیلم داستانی، ۲۰ فیلم مستند و ۱۰ فیلم انیمیشن انتخاب خواهد شد.

در ادامه این نشست نوبت به اعضای هیئت داوران جشنواره رسید تا در ارتباط با این جشنواره و اهداف آن صحبت کنند. رسول صدرعاملی عضو هیات انتخاب نخستین جشنواره فیلم کوتاه «موج» درباره برگزاری این رویداد سینمایی گفت: یکی از مشکلات سینمای ایران این است که مدیر عاشق در جامعه وجود ندارد و اغلب جشنواره هایی که برگزار می شود بی هدف و بدون پشتوانه فرهنگی است که معمولا یک یا دو دوره از این دست از جشنواره ها برگزار و بعد هم به دست فراموشی سپرده می شود. بنابراین بیش از اینکه به فکر برگزاری جشنواره های رنگارنگ باشیم باید به فکر یک مدیر خوب و با انگیزه باشیم.

این فیلمساز ادامه داد: بنابراین جایگاه این جشنواره ها زمانی ارزشمند می شود که بتوانیم آنها را حفظ و حراست کنیم. بخشی از تاثیرگذاری جشنواره های مختلف به تلاش هیات انتخاب، داوری ها و خروجی جشنواره ها بستگی دارد بنابراین این خروجی است که باید تاثیرگذار باشد.

neshast-mowj3

وی با اشاره به برگزاری جشنواره فیلم کیش که با مدیریت کامران شیردل برگزار می شد، گفت: در سال های نه چندان دور جشنواره فیلم مستند کیش در این جزیره برگزار می شد و کامران شیردل مدیر این جشنواره تلاش می کرد تا این رویداد سینمایی را به یک برند تبدیل کند اما با تغییر مدیریت ها این جشنواره نابود شد. حال اینکه اگر این جشنواره ها تداوم پیدا کند اتفاق های خوبی رقم خواهد خورد.

ابوالفضل جلیلی دیگر عضو هیئت داوران جشنواره بود که با تقدیر از حضور خبرنگاران، سخنان صدرعاملی را تایید کرد و راه تقویت چنین جشنواره‌هایی را نهیادینه کردن آن‌ها دانست.

در پایان این نشست حکم رسمی اعضای هیئت داوران به آن‌ها داده شد.


پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>