سوره سینما

پایگاه خبری-تحلیلی سینمای ایران و جهان

sourehcinema
تاریخ انتشار:۱۶ اسفند ۱۳۹۹ در ۸:۲۴ ب.ظ چاپ مطلب

شهنام صفاجو مدیر تولید مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی شد

safajoo

طی حکمی از سوی مدیرعامل مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی، شهنام صفاجو به عنوان مدیر تولید این مرکز منصوب شد.

به گزارش سوره سینما به نقل از روابط عمومی مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی، وی پس از ۲۰ سال مدیریت روابط عمومی این مرکز، با حکم محمد حمیدی‌مقدم به سمت مدیریت تولید این مجموعه منصوب شد.

در حکم مدیرعامل مرکز گسترش آمده است: «جناب آقای شهنام صفاجو، با احترام؛ نظر به سوابق و تجربیات حرفه‌ای‌تان، شما را به سمت مدیر تولید مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی منصوب می‌نمایم. در این جایگاه انتظار می‌رود ضمن پشتیبانی از تولیدات جاری مرکز با هماهنگی معاونت‌های مربوطه و در تعامل خلاق و همراهی با کارگردانان و تهیه‌کنندگان و شتابدهی پروژه‌های در حال تولید و نظارت بر روند اجرایی تولیدات مرکز، این نهاد فرهنگی را در برداشتن گام‌های بلند پیش‌رو همراهی نمایید.

ضمناً از تلاش‌های مسئولانه و دلسوزانه شما در دوران تصدی مدیریت روابط عمومی مرکز تشکر و قدردانی می‌شود و برایتان در جایگاه جدید آرزوی موفقیت و سربلندی می‌نمایم.»

شهنام صفاجو متولد سال ۱۳۴۸ تهران؛ فارغ‌التحصیل کارشناسی ارشد «روابط بین‌الملل» در سال ۱۳۷۴ (با گرایش دیپلماسی خاورمیانه‌ای فرانسه)؛ دانش‌آموخته‌ی اولین مدرسه کارگاهی فیلمنامه‌نویسی سوره (حوزه هنری) زیر نظر استاد مهدی سجاده‌چی و فارغ‌التحصیل رشته‌ی فیلمسازی از انجمن سینمای جوانان ایران است.

وی بعنوان نویسنده و روزنامه‌نگار، همکاری با مطبوعات کشور را از اوایل دهه‌ی ۷۰ آغاز کرد و بعدها مدیر مسئول یک مجله تخصصی شد.

صفاجو از ۱۸ آبان ۱۳۸۰ تا ۱۶ اسفند ۱۳۹۹ به مدت ۲۰ سال، مدیر روابط عمومی «مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی» بود؛ ضمن این که در فاصله سال‌های ۸۲ تا ۸۵ نیز به عنوان سرپرست روابط عمومی انجمن سینمای جوانان ایران فعالیت داشت.

او طی بیست سال اخیر، مدیریت روابط عمومی و اطلاع‌رسانی ۱۹ جشنواره و همایش سینمایی کشور را برعهده داشته که جشنواره فیلم‌های مستند میراث فرهنگی «یادگار» (۱۳۸۱ تا ۱۳۸۴)، جشنواره عکس، فیلم و موسیقی فرهنگ ایران‌زمین (۱۳۸۳)، جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران (۱۳۸۲ تا ۱۳۸۴)، جشنواره فیلم فرهنگ و صنعت (۱۳۸۳)، چشم‌انداز سینمای مستند فرانسه (۱۳۸۱)، همایش ملی انیمیشن ایران (۱۳۸۷/ ۱۳۹۴) و جشنواره بین‌المللی فیلم مستند ایران: سینماحقیقت (از دوره اول در سال ۱۳۸۶ تا دوره چهاردهم ۱۳۹۹) از اهم این رویدادها بودند.

شهنام صفاجو در عرصه‌ی مدیریت تولید هم طی دو دهه اخیر، با پروژه‌هایی نظیر مجموعه‌‌ی مستند «گنج‌های پنهان» و «بیست شب» به تهیه‌کنندگی اُرد عطارپور، غرقاب (پیروز کلانتری)، حلقه‌های گمشده، خاطرات روی شیشه، لوله‌های فنوگراف (سه‌گانه‌ی عکس، فیلم و موسیقی مهرداد زاهدیان)، سرخ، آسمان سیاه شب، MDMA (سه‌گانه‌ی مستند- پزشکی کیوان علیمحمدی و امید بنکدار)، جنگ آرام (علی‌محمد قاسمی)، تا انتهای تیره بهار (محمد مقدم)، صورت‌های رنگ‌پریده (محمد جعفری)، میدان بی‌حصار (به تهیه‌کنندگی اُرد عطارپور و کارگردانی مهرداد زاهدیان) و مستند سینمایی «زمستان است» (به تهیه‌کنندگی دکتر پیروز حناچی و کارگردانی مهرداد زاهدیان) همکاری کرده است.


پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>